NOU TALLER PER A PERSONES ADULTES

Encantada de presentar-vos el nou taller que donaré al Taller La Colometa. “La Curiositat de Pandora” es tracta d’un curs de tres mesos, des del 5 de febrer fins el 29 d’abril, els dilluns de 18h a 20:30h. Un total de 30h.

No és necessàri tenir coneixements artístics, però sí sentir curiositat per voler expressar-se a través d’aquest llenguatge.

Coneixeu el mite de la caixa de Pandora? Voleu descobrir què hi ha al seu interior?

L’objectiu d’aquest taller és oferir un espai creatiu relaxat, divertit i acollidor, on poder explorar, de manera conscient i inconscient, la nostra creativitat. Ho farem mitjançant tècniques pictòriques variades, passant per diversos processos creatius.

Escriu-me a martacastroillustration@gmail.com per a rebre més informació.

¡Nuevo taller para personas adultas!

Estoy encantada de presentaros este taller que impartiré en Barcelona. “La Curiosidad de Pandora” se trata de un curso de tres meses, desde el 5 de febrero hasta el 29 de abril, los lunes de 18h a 20:30h. con un total de 30h.

No es necesario tener conocimientos artísticos, pero sí sentir curiosidad de querer expresarse a través de este lenguaje.

¿Conocéis el mito de la caja de Pandora? ¿Queréis descubrir qué hay en su interior?

El objetivo de este taller es ofrecer un espacio creativo relajado, divertido y acogedor, donde poder explorar de modo consciente e inconsciente nuestra creatividad. Lo haremos mediante distintas técnicas pictóricas, pasando por diversos procesos creativos.

No dudes en escribirme a martacastroillustration@gmail.com para recibir más información.